Sportsgren: Fodbold
Udbyder: Bet365
Dato: 12. september, 2015 16:00
Kamp: Birmingham City vs Bristol City
Spiltype: Asian handicap
Udfald: Draw-no-bet 1
Odds: 1.825
Status: Vundet

Efter en længere feriepause er jeg ved at være tilbage – og denne analyse bliver ikke så frygteligt lang på grund af meget fine grundstats især.

Birmingham City tager imod Bristol City i Championship lørdag eftermiddag, og jeg kan slet ikke forstå, hvorfor odds skal være så lige. Indrømmet, det er en jævnbyrdig række, men når et hold med 2-2-0 i sæsonstarten møder et hold med 1-1-3 – det er ret beset nr 7 mod nr 20, hvor det bedst placerede hold ovenikøbet har spillet en kamp færre. Hjemmeholdet kommer desuden med en meget flot sejr over MK Dons i den seneste ligakamp i bagagen, hvor man havde 4.000 tilrejsende fans med.

Når man så tilføjer, at Birmingham City er 5-1-0 i de 6 seneste indbyrdes kampe siden 2008, så er det – også selv om vi tager stats 7 år tilbage med et vist gran salt – meget svært at retfærdiggøre 1,84 på 1-tallet draw-no-bet.

Vi ryger afsted på Birmingham City og håber på, at den fine tilgang af den tidligere Villa-spiller, Shane Lowry, skaber lidt gejst og konkurrence i truppen.

Vi tager et lille forbehold for trupinfo, som der ikke er så meget af lige nu. Stephen Gleeson, en af målscorerne mod MK Dons, blev skadet og kan være tvivlsom, men selv uden ham spiller vi dette odds uden at tøve.

Championship.
Spilbar ned til 1.75