Et par små pizza-bets til opgøret, hvor Galatasaray er kæmpe favoritter.

SIGN OP HOS UNIBET HER OG FÅ DIN VELKOMSTBONUS

Burde de være så store favoritter?

Det skulle de måske være, grundet deres formidable hjemmebanefordel, men FC København har historisk set klaret sig godt mod tyrkiske hold, og vi kan nemt forestille os, at FCK kan score i Istanbul.

VOLDSOM ODDS-BØLGE RAMMER KUNDERNE I SEPTEMBER

En sejr til FCK hos Bet365 står til odds 5,60. Det har naturligvis givet FCK’s målscorere nogle attraktive odds. Hos Bet365 under afsnittet “Målmetode” finder du en række spillerodds, om de scorer med hovedet eller uden for feltet. Her kan der være muligheder at udnytte.

Scorer med hovedet:

  • V. Claesson @ 29.00
  • L. Lerager @ 34.00
  • K. Diks @ 51.00

Hvis vi antager, at bookmakerne har ret i at favorisere Galatasaray, kan det betyde, at FCK kommer bagud, hvilket ofte fører til hjørnespark. Disse tre herrer er FCK’s mest farlige i luftspillet. Især Kevin Diks’ spil er spændende, men både Lerager og Claesson er dygtige til at score med hovedet og kommer ofte frem i feltet.

FÅ DIN 1000 KRONERS ODDSBONUS OG 50 GRATIS SMS SPIL

Scorer uden for straffesparksfeltet:

  • D. Vavro @ 51.00

Vavro skyder på alt. Selv i Farum forsøgte han sig to gange, selvom han ikke ramte målet, men det er tydeligt, at han er blevet opfordret til at skyde. Odds på 3,75 for, at Vavro rammer målet, er også et væddemål værd. Men så længe oddset ligger på 51.00 for scoring uden for feltet, er der værdi, især når modstanderen er Galatasaray.

SIGN DIG OP HOS SPREADEX OG FÅ DIN ODDSBONUS HER

God fornøjelse.