Eksperter

DENNE SIDE ER UNDER OPDATERING

Her på HeavyBetting har vi en lang række eksperter, som kun er ude på én ting – nemlig at få dine skillinger til at yngle. Vi har eksperter fra nær og fjern og herunder kan du læse en kort præsentation af vores eksperter i alfabetisk rækkefølge:

KEVINTOFTEGAARD:
Kevin Toftegaard er 25 år gammel, bosiddende i Aarhus og studerer cand.merc(jur). Han har en kæmpe interesse for DotA, som han selv har spillet de sidste 10 år. Kevin bruger rigtig lang tid på, at se mange professionelle dota kampe, og det er ud fra den viden at han laver sine spilforslag.

LAS:
LAS hedder Lasse Aagaard og har sit primære force i den Danske Superliga, men henter generelt spil fra de store europæiske fodboldligaer. Han har spillet siden 16-års alderen, men først det seneste år har det været seriøst og med kontinuerligt overskud. Han ligger stor vægt på analysen af hvert enkelt spil, og han bestræber sig derfor altid på at komme ned i alle relevante detaljer. Udover fodbold, kan der også snige sig noget NHL ind engang imellem, ligesom man også vil støde på adskillige cykel-tips fra LAS.

NICOLAI BALDORF:
En passioneret og skarp sportsentusiast – i ordets reneste forstand. Nicolai Baldorf dækker Premier League og NFL hos Heavy Betting. Både på skrift, men især på Web-TV, hvor han hver weekend i betting-højsæsonen, gerne gør sig gældende for en håndfuld tips sammen med Steen O.G.. “Baldorf” har mange års erfaring med sportsbetting og er en klæbehjerne – med særdeles flotte tal, der bakker op om hans evner.

THE RED PIONEER:
TheRedPioneer befinder sig bettingwise hovedsagligt på den anden side af Atlanten, hvor især basketball, i form af NBA, er ekspertens primære force. Aliasset TheRedPioneer dækker over den unge mand, Lasse Søndergaard, der har opbygget en stor viden indenfor sit basketballfag trods hans unge alder taget i betragtning.

THE SMART MONEY:
Han er 29 år gammel og bor til daglig i det østjyske – men det er ikke herfra, at der kommer varme tips fra ham. Det er nemlig primært serie A, der har hans opmærksomhed, og da det trods alt er et meget stort marked, må man sige, at resultaterne er intet mindre end imponerende. Der kommer dog også engang imellem afstikkere til andre ligaer så som Champions League eller Bundesliga, hvis noget spændende dukker op dér.

XAVI:
Xavi er identisk med Stefan Lind, som mange af jer sikkert kan huske fra programmerne på DK4 eller som ekspert på danskespil.dk, hvor man længe kunne følge hans daglige spilforslag. Han er – som navnet antyder – glødende Barcelona-fan, og det er da også stort set kun fra spansk fodbold, at der kommer spil fra ham – men de er så til gengæld også værd at vente på, for Xavi har i den grad leveret varen.

XTOPHER:
En rigtig “young gun” inden for sit felt, eSport, hvor det primære fokus ligger. Christopher er en passioneret online-gamer, og har har fulgt den store eSport-scene i Counter Strike siden 2014. Siden har han fulgt alle turneringer. Privat er han selv gamer også, og har selv spillet CS:GO siden 2013.

ZORRO:
Han er absolut mest at finde i fodboldens verden, når det gælder betting, og her er ingen liga for stor eller for lille. Solidt fokus på live-betting, men holder bestemt også øje med fornuftige, tidlige odds. Netop live-betting vil blive Zorros fokusområde her på Heavy Betting, hvor vi allerede har afholdt live betting sessions både i forum og på Facebook, og det vil der komme meget mere af i den kommende tid.