Udfald: X
Odds: 1.94
Status: Tabt

FC København fortsætter sit europæiske togt, hvor klubben rigtig gerne vil i et gruppespil.

Hvis man vinder samlet imod rumænske Astra, der overraskende hev mesterskabet hjem i sidste sæson, så kommer man som minimum i Europa Leagues gruppespil.

Astra fik ikke nogen god start på titelforsvaret, da man tabte med 4-1 til Dinamo Bukarest, så holdet kan være lidt nervøse op til denne kamp.

Holdet har ikke den store europæiske erfaring, hvor man deltog for første gang i en europæisk kvalifikation i 2013, dog var man i et gruppespil i forrige sæson. hvor man blev sidst i sin gruppe.
Det er dog første gang Astra skal spille Champions League-kvalifikation, og det bør have en effekt på deres tilgang til kampen. Holdet ved at de ikke kan tillade sig at få et udebane mål imod sig, og derfor kan de have et lidt defensivt udgangspunkt til kampen.

FC København har set fremragende ud i holdets første par kampe, dog har modstanderne ikke været særlig gode, men det har stadigvæk været virkelig overbevisende, så holdet bør have selvtillid og ikke frygte sin modstander i aften.

Københavnernes defensive udtryk har været solidt i lang tid, og eftersom at offensiven også er vågnet op, så bør rumænerne have respekt for gæsterne, og derfor kan det godt blive en tæt kamp, hvor det i første halvleg godt kan blive en taktisk affære.

Derfor skal der ligge et godt spil på en første halvleg, hvor de to hold går til pause uden et hold er i føring.