bwin Tennis Challenge er en ny stor tenniskampagne, der startede mandag d. 15/5 og løber indtil d. 10/9-2017. Men bare rolig – det er ikke for sent at være med, der er ugentlige Leaderboards og masser af value at hente de næste 16 uger.

Helt præcist venter der en pengepulje på €500.000!

For at være med, skal du spille på tennis i vores bwin Tennis Challenge. Hver uge skal du satse og samle point til Leaderboardet. Dine point tæller også som “Gyldne points” på det generelle Leaderboard. Kom på det generelle Leaderboard og vind endnu større præmier og billetter til eksklusive topkampe!

Sådan er du med i kampagnen:
1. SPIL PÅ TENNIS
Spil på tennis for at samle point til Leaderboardet. Jo højere oddset er, desto flere point får du. Du får + 50% bonuspoint for spil sat via mobilen.
Kampagnen kræver ikke tilmelding og du er automatisk med, når du spiller på tennis.

2. VIND UGENTLIGE KONTANTBONUSSER OG GYLDNE POINT!

Hver uge er der kontantbonusser på spil på vores ugentlige Leaderboard! Når du satser samler du også Gyldne point til det generelle Leaderboard!

Bemærk at den første uge er en bwin 1000 tunering, så her spilles om 10.000 EUR til vinderen og 1000 Gyldne Leaderboard point til det samlede Leaderboard for hele perioden.

3. KOM PÅ DET GENERELLE LEADERBOARD
Kom på det generelle Leaderboard og vind endnu større kontantbonusser, samt eksklusive billetter til ATP Finals! Første opdatering af dette kan findes mandag d. 22/2 under ”Samlet Leaderboard”.

DU KAN LÆSE ALLE VILKÅR OG REGLER HER (Under sport – kampagner – bwin Tennis Challange)

Kampagnen er opdelt i forskellige klasser med forskellige værdier; bwin 250, bwin 500, bwin 1000 og bwin 2000.

Hver uge og leaderboard følger ATP-tourens kalender, således at en bwin 2000 turnering svarer til en Grand Slam, og en bwin 250 turnering svarer til en normal turnering. Der vil være et ugentlig leaderboard, hvor du kan vinde store kontante bonusser og point til det generelle leaderboard.

Selvom kampagnen følger samme struktur som APT-touren, så er ALLE tennisturneringer gældende for point til denne kampagne, og du kan således også spille på andre tennisturneringer end ATP turneringer. Desuden kan det oplyses at både livebetting og prematch betting naturligvis er gældende.

Kampagnen gælder på tværs af flere europæiske lande. Der vil være brugere fra bl.a. lande som Belgien, Frankrig, Holland og England.

Jo flere point du samler, desto større er din chance for at vinde tusindevis af kroner!

SE HELE POINTSTRUKTUREN HER (Under sport – kampagner – bwin Tennis Challange)

Odds har betydning for hvor mange point du samler!
Ligesom, at du kan optjene 50% flere point ved at spille fra mobilen, så kan du også optjene flere point ved at placerer væddemål til høje odds.

Bemærk, at der ikke er nogen minimundsats for at samle point, og du får 1 point per Euro (eller tilsvarende i anden valuta) du omsætter for til odds 1,70 eller derunder. I ovenstående tabel kan du se, hvor mange point du samler ved at placerer væddemål til et højere odds.

Det Ugentlige og de Udvidede Leaderboard vil blive opdateret dagligt kl. 11, med en slutstilling på sidste dagen i de relevante leaderboard perioder.

For at se din placering på Leaderboardet skal du logge ind på din bwin konto.

SKAL DU VÆRE MED TIL BWIN TENNIS CHALLANGE? SÅ KLIK HER